Bandleden

Jos is zanger/gitarist. Een rocker met het hart op de juiste plaats en ‘the leader of the band’. Door zijn jarenlange ervaring voelt hij precies aan welke nummers door het publiek gehoord willen worden. Zo maakt hij van ieder optreden een avontuurlijke reis door het uitgebreide repertoire van Reflexion.

 

Don is gitarist. Samen met Jos voorziet hij de nummers van het juiste gitaargeluid. Soms blijft met zijn gitaarspel een beetje op de achtergrond, totdat hij gaat soleren………dan laat hij horen dat stille wateren diepe gronden hebben, want scheuren op zijn gitaar dat lukt hem prima !

 

Rene is de toetsenist van de band Als jongste bandlid is hij muzikaal gezien toch een ouwe rot want hij speelt al weer 30 jaar op de toetsen! Samen met zijn broer maakte hij al 25 jaar muziek en heeft hij de nodige ervaring opgedaan. Nu bij Reflexion speelt hij op de achtergrond en haalt waar nodig spettrende solo’s uit zijn keyboard!

 

Marco begon met drummen op zijn 16de, nadat hij Cesar Zuiderwijk op T.V. zag met een drumsolo.
Na veel oefenen en in verschillende stijlen in veel bandjes gespeeld te hebben heeft hij zich ontwikkeld tot een professionele drummer!  Dit resulteerde ook in diverse T.V optredens met eigenwerk. Verdere invloeden op zijn spel zijn drummers als Jeff Pocaro, Simon Phillips en Dave Weckl.

 

Bert speelt de bas. Hij is al vanaf zijn 12e actief met muziek bezig. Op zijn 15e in het eerste bandje met nummers van Them, Animals, Beatles, Stones, Small Faces en de andere helden uit die tijd. Vele andere bands volgden met diverse stijlen. Blues, Rock, Pop en Soul, Funk, hij heeft het gespeeld. In de ene band als gitarist, in de andere als zanger en/of bassist. Bij Reflexion is hij weer terug bij zijn roots, helemaal in zijn element en dat is te zien en te horen !