Bandleden

Jos is zanger/gitarist. Een rocker met het hart op de juiste plaats. Door zijn jarenlange ervaring voelt hij precies aan welke nummers door het publiek gehoord willen worden. Zo maakt hij van ieder optreden een avontuurlijke reis door het uitgebreide repertoire van Reflexion.

 

 

Don is gitarist. Samen met Jos voorziet hij de nummers van het juiste gitaargeluid. 
Op 10 jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste gitaar en via de schoolband van de middelbare school en een Oosterbeekse lokale band is hij vanaf het begin van Reflexion weer gestart met muziek maken.
Zijn muzikale voorkeur ligt duidelijk bij de muziek
uit de jaren ’60 !

 

Rene is de toetsenist van de band Als jongste bandlid is hij muzikaal gezien toch een ouwe rot want hij speelt al weer 30 jaar op de toetsen! Samen met zijn broer maakte hij al 25 jaar muziek en heeft hij de nodige ervaring opgedaan. Nu bij Reflexion speelt hij op de achtergrond en haalt waar nodig spettrende solo’s uit zijn keyboard!

 

 

Erik is de drummer en begon op 15 jarige
leeftijd in een schoolband en speelde daarna in
diverse bands variërend van jazz-blues, blues
rock tot hardrock. Ruim 40 jaar ervaring en
geïnspireerd door drummers als John Bonham
en Ian Paice.

 

 

Bert speelt de bas. Hij is al vanaf zijn 12e actief met muziek bezig. Op zijn 15e in het eerste bandje met nummers van Them, Animals, Beatles, Stones, Small Faces en de andere helden uit die tijd. Vele andere bands volgden met diverse stijlen. Blues, Rock, Pop en Soul, Funk, hij heeft het gespeeld. In de ene band als gitarist, in de andere als zanger en/of bassist. Bij Reflexion is hij weer terug bij zijn roots, helemaal in zijn element en dat is te zien en te horen !